70-talet, here we come!

Hahaha! Jag sydde ett par byxor ala 70-tal igår... Andreas reaktion var bäst! (född 76) "Du sätter inte på mina barn det mönstret!" Men jag blev riktigt nöjd faktiskt!

Jag tycker de blev riktigt fina! Jag har inte sytt fast Saya-märket för har inte så många kvar...De blev fina på med :0)
//Kerstin


Nu var det länge sen!

Allt för länge sen jag uppdaterade här, ska försöka skärpa mej med det, för det händer ju ganska mycket på en vecka.
Vi har blivit över 100 medlemmar i gruppen tex! Hur roligt som helst!! Maria, du är bäst! Tack för all din hjälp, både med idéer på vad jag kan sy och med tävlingen!

Idéerna är många, måste skriva upp allt jag kommer på annars glöms det bort.... har lite på lager, kan man säga ;0) Men nu har jag så mycket att göra att jag inte vet riktigt var jag ska börja!

I väntan på tyger så försöker jag göra en del till mina barn, men då passar jag på o få migrän... så typiskt?! Suck!

Så kanske ska lämna datorn nu och sy lite? ;0)

Här är lite jag gjort sen senast...
Märks det att jag har en ny app till ajfånen? ;0)) Tycker det är sååå roligt att leka med bilder!

//Kerstin

Prickar o stjärnor

2 blöjfodral och en plånbok blev det idag :0)

De är jätte roliga att göra :0))Cerise med vitt foder och svart med grönt foder. Blev riktigt nöjd med dom!O så en liten plånbok till min kusin :0)Denna gjorde jag igår :0)Nu väntar jag bara på mina andra tyger!! 


//Kerstin


Tyger Beställt!!

Bomull:
Jersey:

//Kerstin

PRISLISTA!

Priserna är ungefärliga! Dyrt tyg dyrare vara.

Mössa 50-70kr

Scarf 25-35kr

Väska 120kr

Pjuke on me 45kr

Haklapp 50kr

Snuttis m. flärpar 50kr

Bokstavs skallror 50kr

Sängkläder spjälsäng 400-450kr

Sängläder vagga/vagn 150-300krSen är jag öppen för förslag på vad ni vill ha sytt, syr efter beställning helt enkelt.


//Kerstin


Besök i tygaffären

Jag har fått lite förfrågningar om jag kan sy bäddset till vagn/vagga och spjälsäng. Det gör jag jätte gärna men priset kommer ligga runt 250-300kr för ett litet och 400-450 för ett stort.

Här är lite tyger att välja på även till väskor, blöjfodral, telefonfodral eller kanske ett kreditkortsfodral/plånbok :0)


//Kerstin

Tyger till väskor

Det jag har hemma just nu är bara detta:
 
 

+ det svarta med stjärnor som även finns i rött.


Men vill du ha nån annan färg så är det bara att säga till! Molnyget finns i cerice, lila, gult (tror jag) och brunt med och nån mer, kan uppdatera om färg lite senare. Prickarna finns i ljusgrönt, svart, rosa bla. ska uppdatera det med. Barntyger i alla möjliga motiv o färger osv.
Din vilja är min lag ;0)
Väskorna kostar runt 120kr beroende på hur mycket tyget kostar per meter.

Jag ska även försöka mej på matchande blöjfodral och mobilfodral.

//Kerstin

Tävling!

Just nu pågår en tävling i gruppen! Ett jätte bra initiativ av min nu mera "anställda" administratör Maria-Therese.

Gå med i gruppen, bjud in dina vänner och skriv en rad i Utlottningen så har du chans o vinna en mössa (valfri storlek), en haklapp, en bokstavsskallra eller en väska.
Så kom igen nu o bjud in dina vänner!!//Kerstin


Väskor!

Jag behövde en liten väska att hänga på vagnen för att lättare komma åt plånbok o telefon. Jag kör en P&T och min skötväska hänger på sidan om vagnen när de båda små sitter i den, då hör jag inte telefonen och plånboken är snabbare att få tag på om den är inom räckhåll. Min skötväska är inte heller så stor så all plats som finns är guldvärd!

Modellen är ganska lik "dagisväskan" men jag har inte kopierat den utan hittade ett annat mönster på internet som jag gjorde om. Så designen är fortfarande min. Den är inte riktigt 100 än, håller på o finslipar på vissa detaljer. 

Så här blev resultatet och jag är väldigt nöjd! Den gör precis som den blir tillsagd! ;0)Har även gjort en med stjärnor://Kerstin

 


Internationell matmarknad!

Idag var det just det i Jönköping! Det är roligt o se vad världen bjöd på... även fast det inte var så mycket, hehehe. Tycker det var lite roligt att Australien var där o bjöd på känguruburgare... Min syster bor ju där. Undrar om hon ätit det??? Köpte lite kakor från Italien tror jag, tycker synd om dom!! De smakade papper med sött klet i... Tacka vet jag Ballerina kladdkaka ;0))

Efter en sväng på stan så blev det självklart ett besök i tyghuset med!! Köpte svart frotté och lite färglada band med vita prickar på :0) Så nu ska det sys Pjuke on me´s ;0))
Har hunnit med en idag!Dessa band kan ni välja mellan o sen finns det givetvis enfärgat med :0)
//Kerstin

Pjuke on me!

 

Inte på mej då men på min "nya" produkt! Den har funnits länge men gjorde en egen variant! Bara en lite större spyhandduk, tycker de små man köper på IKEA är just för SMÅ och denna är lite formad för att passa över axeln runt nacken.

Den jag gjorde idag var bara en test. Ska ner till tygaffären imorgon o köpa mer snygga band, finns i alla möjliga färger!! Och med prickar!! Ska nog testa att göra en med jerseysnedslå och inte bara bomull som jag gjort innan med haklapparna.
Ska oxå kolla om det finns mer frottétyg.


Ska justera modellen lite till


Kan även användas som solskydd ;0)
//KerstinKnep o knåp

Idag har jag inte vart så aktiv... Beordrad till hus sysslor :0(
Andreas är inte jätte förtjust vid att jag sitter vid symskinen större delen av vaken tid ;0))

Jag har klippt till tyg till slips och en sak till men det får ni inte veta vad det är än.
Inget jätte spännande men en liten sak du inte visste att du behövde ;0)

Här kommer lite bilder som jag inte fick in härom dagen:

 
Några haklappar


Några till


Detta blev till igår

 //Kerstin

 


Haklappar o mössor!

Det är det som sys just nu... :0)

Har inte uppdaterat på länge nu, det har ju vart sååå fint väder så jag har låtit datorn vara. Sen skriver jag ganska mycket i min grupp på Facebook. Den heter samma som min blogg, SayaDesign, sök upp den o bli medlem vet ja! :0)

Jag har sytt lite haklappar och nån mössa men det går inte att ladda upp bilder :0( Surt! Ville gärna visa er! Men Bild på de senaste haklapparna finns i min grupp!Nu ska jag mysa med Gubben! 


//KerstinRSS 2.0